Body science Slimming Wrap

body-science-slimming-wrap

Veel vrouwen willen een stevig lichaamssilhouet.

Niemand wil de ongewenste sinaasappelschil hebben. Meestal verschijnen er bultjes op dijen, billen en buik, zelfs de bovenarmen kunnen worden aangetast.

Met deze Body Science Slimming Wrap Treatment kan het uiterlijk van cellulitis worden verbeterd. De huid krijgt meer kracht en het silhouet ziet er steviger en gladder uit.

Dr Schrammek Body Science, afslankverbandbehandeling .. bestaat uit een combinatie van een zachte huidpeeling, het aanbrengen van producten die huidverzorgings- en ontgiftende ingrediënten bevatten een huishoudfolie en gespecialiseerde massagetechnieken.

Metingen voor uw probleemgebieden worden bij aanvang uitgevoerd.

De behandeling begint met het afpellen van de huid op het probleemgebied, het zorgt voor een betere penetratie van de daarna aangebrachte producten, geeft de huid opnieuw structuur en stimuleert de bloedstroom naar het gebied dat nodig is voor de activiteit van cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine.

De gespecialiseerde massagetechniek zorgt voor een betere ontgifting, stimuleert de stofwisseling en verlicht spanningen.

Het belangrijkste voordeel is een optimale opname van ingrediënten, die helpen bij uw afslank- en cellulitisdoelen, waardoor de huid steviger en gladder wordt – en u voelt en ziet inderdaad het verschil in de dagen die volgen

Ingredienten:

= Gember : vanwege zijn vaatverwijdingseigenschappen
= Guarana : rijk aan antioxidanten, bevordert gewichtloosheid, verbetert het uiterlijk van de huid en nog veel meer voordelen
= Spaanse peper en mosterdspruit : ontgiftend, verbetert de elasticiteit

Behandeltijd: 70 – 90 minuten. 6 sessies vereist, idealiter eenmaal per week.

Een geweldige manier om een ​​glad, stevig en mooi uiterlijk te behouden !!!