De Universal Contour Wrap

universal-contour-wrap-science

Met de behandeling « Universal Contour Wrap » kan je zonder inspanningen afslanken. Je verliest niet meteen lichaamsgewicht, maar jouw lichaamshuid verstrakt zienderogen. In oorsprong is de « Universal Contour Wrap » als therapeutische behandeling voor lever- en nierpatiënten bedacht door Dr. R. Stream.
Omdat er bij die patiënten ook vaak een opmerkelijke afslanking werd vastgesteld, werd deze behandeling naderhand ook aanbevolen voor de versteviging en verstrakking van de huid.
Zo maakte deze toepassing ook haar entree in de wereld van de schoonheidsbehandelingen en van de wellness.

De eigenschappen van deze verbazende behandeling zijn veelvoudig:

  • Het organisme wordt langs de huid en de vetlaag gezuiverd van toxische stoffen.
  • Dode huidcellen worden verwijderd (na de behandeling voelt de huid zijdezacht aan).
  • De huidweefsels worden verstevigd.
  • Slappe huid, als gevolg van een zwangerschap of van een belangrijk gewichtverlies, wordt weer strakker.
  • Littekens, striemen en sinaasappelhuid (cellulitis) minderen zichtbaar.
  • Een ruim centimeterverlies, zelfs op plaatsen waar afslanken moeilijker is, zoals de armen.
  • Ook het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

In de praktijk

Bij de behandeling wordt het gehele lichaam gewikkeld in een dertigtal warme elastische windels welke vooraf werden gedrenkt in een warme zeekleioplossing.

Het aanbrengen van de windels duurt ongeveer 20 minuten. Daarover krijgt de ingepakte persoon een vochtdicht pak om gedurende een uur te rusten, terwijl ondertussen de behandeling inwerkt. De hele behandeling wordt voltooid in 1u45’.
Meteen na de verwijdering van de windels gaat de persoon zich lekker in haar vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is, verlost te zijn van een hoop gifstoffen.

Het is aangewezen om niet meteen na de behandeling te douchen. Zo kan de klei die zich nog in de huidporiën bevindt nog enkele dagen doorwerken en zo nog voor verder centimeterverlies gaan zorgen. Het is ook erg belangrijk veel water te drinken na elke behandeling. Dit zorgt voor een betere eliminatie van de afvalstoffen.

Indien je doel is de versteviging van de huid en afslanking van het lichaam, dan is het raadzaam een kuur te volgen van 3 behandelingen, om de 2 maand gevolgd door een onderhoudssessie. Het totale aantal vereiste behandelingen hangt natuurlijk af van het aantal centimeters die u zou willen verliezen.

Indien uw doel in de eerste plaats de zuivering van het organisme is, dan wordt een maandelijkse omwikkeling geadviseerd.

 

universal-contour-wrap-logo
universal-contour-wrap