Green Peel Dr. Schrammek

Een behandeling met Green Peel hoeft niet uitgesteld te worden tot de eerste tekenen van veroudering of een specifiek huidprobleem ontstaat. Green Peel biedt een doeltreffende oplossing voor een gezonde en natuurlijke huid, aangepast aan ieder huidtype en voor iedere leeftijdsgroep.

Met Green Peel, de biologische methode ontwikkeld door Dr Ch. Schrammek, profiteer je van 50 jaar ervaring. Een natuurlijke, plantaardige formule ontwikkeld volgens dermatologische principes en niet op dieren getest.

Green Peel, drie wegen naar een mooi, gezonde huid in harmonie met de natuur : Green peel Fresh Up, Green Peel Energy en Green Peel Classic. Door de hoeveelheid kruiden aan te passen aan de huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandelingsplan voor u op maat te stellen. Een voor iedereen : één methode, drie mogelijkheden. EEn verfrissing, een actieve revitalisering of een intensieve peeling. De keuze van de behandelingsdoelstelling is aan jou!

 

Aangewezen behandelingen van de Green Peel van Dr Schrammek :

  • Het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering
  • Het heropvullen van rimpels en het vervagen van lijntjes
  • Het stimuleren van de celvernieuwing
  • Dieptezuivering en instant oppepper van de huid
  • Het verfijnen van uitgezette, wijde poriën
  • Het wissen van pigmentvlekken
  • Het vervagen van acne littekens en striemen
  • Het schenken van schittering aan de vale teint van rokers
  • Het bieden van een stralende teint

 

Green peel Fresh Up : de zachte methode voor een frissere uitstraling en een pre-aging effect

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die net dat « ietsje » meer wenst, zoals een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of een doeltreffende hydratatie van de huid. Green Peel Fresh Up is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting. Maar Green Peel Fresh Up is ook ideaal om preventief te werken tegenhuidveroudering, verlies van elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is.

Green Peel Energy : de vitaliteits- en regeneratiekick voor de huid

Deze behandeling geeft de huid een energieboost die onmiddellijk merkbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme helpt huidproblemen veroorzaakt door leeftijdsgebonden factoren te verminderen. Deze behandeling is ook uiterst doeltreffend bij beschadigde huid en onzuiverheden, bij littekens en hyperpigmentatie. De huidteint verbetert en het huidoppervlak harmoniseert omdat Green Peel Energy de huid de natuurlijke energie om cellen te vernieuwen geeft.

Green Peel Classic : een huidpeeling met intensieve effecten, een vernieuwing van de huid zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie

Green Peel Classic biedt een oplossing voor tal van huidsproblemen, zoals verwijde poriën, onzuivere huid, een huid in nood aan regeneratie, vale huid, huid met slechte circulatie, zonbeschadigde huid en verslapte huid.

Een mengeling van verchillende zuivere kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe uitstraling. De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutritiënten verbetert.

Afhankelijk van het huidtype begint de huid na 3 dagen te pelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling.

Na 5 dagen zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier gepeeld zijn. Vanaf dat ogenblik waar de nieuwe huid verschijnt komt u langs voor een « Beauty finish behandeling », die inbegrepen is in de Green Peel Classic package.

De nieuwe frisse huid, die nu uiterst absorberend is, zal voorzien worden van waardevolle actieve ingrediënten, die de huid vitaliseren.
Het is gelukt! Jouw huid ziet er herboren uit, egaler, frisser en jonger.

Iedere huidprobleem en ieder huidtype reageert verschillend. Afhankelijk van de doelstelling kan de methode verschillende keren herhaald worden tot het gewensten resultaat bereikt is.