De Massages

Heb je nood aan een momentje voor jezelf? Wil je je even helemaal laten verwennen? Of alle stress en spanningen uit je lichaam voelen wegvloeien? Dan is een ontspanningsmassage zeker iets voor jou! Klaar om even heerlijk te ontspannen?
Een ontspanningsmassage is een heerlijke lichaamsmassage die je helemaal tot rust brengt. Het leven kan heel wat stress met zich meebrengen. Die spanningen kunnen zich ongemerkt vastzetten op je lichaam en zo zorgen voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of vastzittende schouders.
Een zachte ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spieren zich terug kunnen ontspannen en dat jij mentaal en fysiek helemaal tot rust komt. Via langzame, losse bewegingen met weinig druk stimuleert je massagetherapeut de zintuiglijke zenuwuiteinden van je huid. Hierdoor komt endorfine vrij in je hersenen en ervaar je een ontspannen en gelukzalig gevoel.

Je zou een ontspanningsmassage eigenlijk kunnen zien als een heerlijk en natuurlijk kalmeringsmiddel. Tijdens de massage worden warme en heerlijk geurende essentiële oliën gebruikt die de huid voeden en het anti-stress effect van de ontspanningsmassage versterken.

Door tijdens de ontspanningsmassage even op de rem te gaan staan, komen je lichaam en geest terug met elkaar in balans. Je zet de tijd even stil en krijgt de ruimte voor jezelf.