Green Peel Verzorging – Lichaam

Cellulitis staat in de eerste plaats in verband met de hormonale wijzigingen bij de vrouw en komt hoofdzakelijk voor op bepaalde lichaamsdelen: de dijen, de billen en de heupen (zo bestaat ongeveer 15 tot 20% van het totale lichaamsgewicht bij de vrouw uit vetweefsels). Of deze haar oorsprong nu vindt in problemen met voeding, ofwel van genetische, hormonale of circulaire aard zijn, cellulitis nestelt zich beetje bij beetje en weerstaat aan dieet, intensieve lichaamsoefeningen en afslankingscrèmes.

De biologische peeling van dr. Schrammek droogt de huid minder uit. Op lange termijn blijft de conditie van de huid daardoor beter gewaarborgd.

De biologische peeling van dr. Schrammek is met zorg gekozen. Deze plantaardige kruidenpeeling is doeltreffend en vermijdt alle mogelijke neveneffecten zoals een droge huid. Het stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor de huid zich van binnenuit herstelt.

De Green Peel ® peelings van dr. Schrammek verbeteren de doorbloeding van de huid en zorgen er voor dat de hoornlaag los komt. Hierdoor gaat de huid vervellen. Daarnaast stimuleert de peeling de regeneratie van de opperhuid en stimuleert zij de vorming van collageen, waardoor de kwaliteit van de huid verbetert en littekens verminderen. Een biologische peeling bevordert de genezing van papels en puisten.

De biologische peelings zijn toepasbaar bij littekens, striae, cellulite en pigmentstoornissen.

De Green Peel ® peelings zijn er in diverse sterktes en worden toegepast in kuurverband.

De serie biologische peelings van dr. Schrammek, de Green Peel ® zijn samengesteld uit zuiver plantaardige ingrediënten en bevat geen toegevoegde chemicaliën en synthetische stoffen. Er zijn weinig tot geen neveneffecten bekend en de peelings geven al na 5 dagen resultaat.

 

Forever Young

Blijf jong met een nieuwe huid dankzij GREEN PEEL.
Kruidenpeelingkuur op zuiver plantaardige basis. Reeds 40 jaar succesvol!De GREEN-PEEL kruidenpeelingkuur, is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode, voor de peeling van de huid op zuiver plantaardige basis, opgezet door dr. Med. Christine Schrammek-Drusio met als doel:

  • revitalisering van de huid
  • vroegtijdig verouderde huid
  • littekens
  • huidverkleuringen / pigment
  • zwangerschapsstrepen/striae
  • cellulitis
  • elasticiteitsverlies aan buik, bovenarmen en dijen.
Belangrijk is vooral dat Green-Peel in tegenstelling tot andere peelingsmethoden geen chemische, vaak schadelijke substanties en geen synthetische polijstmiddelen bevat.